TV-sztárok

Agymenők-baba: Melissa Rauch a vetélése után most ismét várandós

Az Agymenők sztárja maga jelentette be az örömhírt. Melissa Rauch – a sorozat Bernadettje – azt is elárulta: sok félelem van benne, mert még nem heverte ki az előző kisbabája elvesztését.

Az Agymenők sorozatban éppen Melissa Rauch karaktere, Benadette az, akinek a női szereplők közül először született gyereke. Mindez egy kicsit fájdalams szerep is volt a színésznőnek, aki elvesztette az előző kisbabáját. Minderről azonban csak most először volt képes beszélni, éppen akkor, amikor megosztotta az örömhírt: ismét várandós. 

Bernadette és Howard kislánya a sorozat első babája
Bernadette és Howard kislánya a sorozat első babája

“A kisbabám elvesztése volt a legmélyebb fájdalom, amit valaha átéltem (…) A kisbabánk ultrahangfelvétele, amelyen nem mozgott, nem vert a szíve – miután két héttel korábban még láttuk, ahogy egészségesen ott lüktet ugyanaz a pici szív –  máig kísért. Vártam, hogy elmúljon a szomorúság, de nem történt meg” – írta a Bernadette-et alakító Rauch egy megható közleményben. A színésznő mostani várandóssága alatt is végig aggódott, és ahogy ő fogalmazott: szíve szerint csak akkor mesélt volna már a gyerekéről, amikor már leérettségizett a kicsi. 

Melissa Rauch - vagy Bernadette, ahogy sokan ismerik - maga jelentette be a terhességét, a babát őszre várják
Melissa Rauch – vagy Bernadette, ahogy sokan ismerik – maga jelentette be a terhességét. A babát őszre várják

“A fenti tapasztalatok segítettek abban, hogy a mostani terhességem minden pillanatáért hálás legyek, és remélem, hogy ez jobb anyává tesz valamilyen módon, amikor végre a karomban tarthatom a gyereket, aki egyelőre csak a szívemben van.”

Melissa Rauch azért is írta le a történetét – jóval hosszabban, mint a fent kiemelt idézetek –, mert úgy érezte, ezzel segíthet minden nőnek, aki hasonló helyzetben van. 

Az Agymenők csapatában Bernadette karaktere nélkülözhetetlen - Melissa Rauch még nem beszélt a forgatásról
Az Agymenők csapatában Bernadette karaktere nélkülözhetetlen– Melissa Rauch még nem beszélt arról, kiszáll-e a sorozatból

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top