TV-sztárok

Hosszú Katinkának nem csak a neve hosszú – mutatjuk még mi

Pénteken kezdődik a vizes világbajnokság, a sportolók gőzerővel készülnek a nyitányra. A nagy munka közepette azonban nem hagyja magukra a rajongókat Hosszú Katinka, mindennap megörvendezteti a követőit egy-egy szuper képpel.

Célegyenesbe értek a vizes vb sportolói, hiszen pénteken este egy ünnepi megnyitó keretein belül elstartol a FINA 2017 versenysorozat. Az úszók és a vízilabdázók csak jövő héten kezdik meg a szereplést, addig pedig még keményen edzenek. Hosszú Katinka rengeteget dolgozik azért, hogy minél jobb eredményeket érjen el a vizes vb-n, de arra mindig marad egy kis ideje, hogy a rajongóinak kedveskedjen. Legújabb fotóján égig érő, izmos lábait csodálhatjuk meg, amire eddig nemigen figyeltünk fel.

Fotó: instagram/hosszukatinka
Fotó: instagram/hosszukatinka

Hosszú Katinka rengeteget posztol az edzéseiről, ahogy fogalmaz azért, hogy a követői inspirálódjanak. Kitartó munkája gyümölcsöző, hiszen tavaly óta Katinka háromszoros olimpiai bajnoknak mondhatja magát, továbbá ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok, nem beszélve a világkupa-aranyakról.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top