TV-sztárok

Cikizik a Szulejmán szereplőjét a ruhája miatt – nézd Meryem Üzerli és Nur Fettahoglu fotóit

A Legjobb nemzetközi színésznőnek járó díjat vehette át a BIAF-gálán a Szulejmén sorozat sztárja, Nur Fettahoglu, aki bármennyire is csinos volt, egy kis bakit elkövetett: megszólalásig hasonlított Meryem Üzerlire, aki egy évvel korábban ugyanezt a díjat vehette át a Bejrúti Nemzetközi Filmfesztiválon.

Amióta a török sorozat több országban is nagy sikerrel futott, a Szulejmán szereplői igazi sztárok lettek a hazájukon kívül is. Ezt bizonyítja, hogy a Legjobb nemzetközi színésznőnek járó díjat tavaly Meryem Üzerli vette át, idén pedig Nur Fettahoglu.

A Szulejmán sorozatban Nur Fettahoglu és Meryem Üzerli riválisok voltak
A Szulejmán sorozatban Nur Fettahoglu és Meryem Üzerli riválisok voltak

A BIAF – a Bejrúti Nemzetközi Filmfesztivál – díjátadóján Meryem Üzerli ruháját sokan dicsérték, hogy Hürremként sem ragyogott ennyire. A sorozatban viselt ruhákért mindig is odáig volt a közönség, de a színésznő tavalyi estélyije felülmúlt mindent. 

meryem
Meryem Üzerli a tavalyi BIAF-gálán csak úgy ragyogott

Idén pedig Üzerli kollégája és barátnője, Nur Fettahoglu megjelenéséért voltak oda. Legalábbis egészen addig, ameddig valaki fel nem hívta a figyelmet a két színésznő egészen hasonló megjelenésére.

Cikizik a Szulejmán szereplőjét a ruhája miatt - nézd Meryem Üzerli és Nur Fettahoglu fotóit

Jöttek a “jaj, de ciki”, “ez aztán kellemetlen” megjegyzések, és sokan össze is hasonlították, ki választott szerencsésebben, amiből végül Üzerli jött ki jobban. 

Szavazz a Szulejmán-sztárok megjelenéséről!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top