TV-sztárok

Mádai Vivien: A legjobb döntés volt, hogy igent mondtam

A mai napon van négy éve, hogy Mádai Vivien találkozott a férjével, Szabó Zoltánnal. A műsorvezető egy igazán megható képpel ünnepelte az évfordulót.

Mádai Vivien sűrű hónapokon van túl: kisfia, Zénó születése után visszatért a képernyőre – először a Fem3Cafe-t vezette, most pedig a Mokka háziasszonya. Ezenkívül pedig két hónapig folyamatosan próbált a Nagy Duett előadásaira partnerével, Csipával. Emellett bevallotta, kevés ideje maradt a családjára, akik bizony megszenvedték ezt az időszakot. Mióta vége a versenynek, többet tudnak együtt lenni, amit a kis Zénó és Vivi férje, Zoli is nagyon várt már, arról nem is beszélve, hogy a tervek szerint nemsokára bővül a család.

Fotó: instagram/vivienmadai
Mádai Vivien a férjével és a kisfiával
Fotó: instagram/vivienmadai

A műsorvezető és fogorvos kedvese ma ünneplik megismerkedésük negyedik évfordulóját. Ez alkalomból egy igazán romantikus képet osztott meg Vivi a közösségi oldalán. “4 éve már, hogy ez a jóképű férfi belépett az életembe. A legjobb döntés volt, hogy igent mondtam neki! Rengeteg nevetés, gyönyörű pillanatok, mélységek és magasságok, mindennap élmény veled! Szeretlek” – írta a fotóhoz Mádai Vivien, akiről nemrég kiderült, hogy Tilla és Majka mellett ő lesz a Ninja Warrior női műsorvezetője. 

Mádai Vivien: a legjobb döntés volt, hogy igent mondtam Zolinak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top