TV-sztárok

A 37 éves Görög Zita dekoltázsa bámulatos ebben a fürdőruhában

Sokan örülnének, ha egy hosszú út végén olyan remekül mutatnának egy fotón, mint ahogyan Görög Zita, aki 800 kilométeres vezetés után posztolta ezt a fürdőruhás képet.

A modell sok bókot kap férfiaktól és nőktől egyaránt, hogy milyen remek formában van. Görög Zita tavaly exkluzív fürdőruhás fotózást vállalt, a képek a Story magazinban jelentek meg. 

“Természetesen jólesik, ha szépnek látnak, de csakis magamnak akarok tetszeni” – mondta akkor, és bárki bármit is gondolt, Zita határozottan cáfolta, hogy plasztikai műtétnek köszönheti a megjelenését. 

Görög Zita bikiniben is jól mutat
Görög Zita bikiniben is jól mutat

Ráadásul, diétákkal sem gyötri magát, és edzeni sem igen edz, bár Zitáról már készült bikinis fotó sportolás közben is – ezt azért tegyük hozzá. Mindenesetre a modell fürdőruhás képei nagyon népszerűek a közösségi oldalán, ami nem meglepő. Legutóbb egy hosszú és fárasztó út után posztolta ezt a képet. 

Így néz ki egy hosszú út után Görög Zita
Így néz ki egy hosszú út után Görög Zita

800 kilométert vezetett Olaszországba, ahol a családjával vakációzik. Bár volt, aki szerint ez egy szépen retusált kép, ezen Zita csak jót mosolygott. 

Kétségtelen, hogy ez a fotója is látványos, a dekoltázsa is méretes, de a kép nem olyan cseles, mint amit korábban megosztott az oldalán. Itt egyszerre látszott Görög Zita dekoltázsa, a tenger, a hosszú combja és a szép háttér.  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top