TV-sztárok

Első képek az RTL II-sorozat forgatásáról – ők az Oltári csajok szereplői

Népszerű budapesti és vidéki színházak művészeivel forgatják az RTL II új sorozatát, az Oltári csajokat. Most először beleshetsz a kulisszák mögé, hogyan és kikkel zajlik a munka.

Összesen hat főszereplő és további 14 karakter érzelmi kalandjába leshetnek majd be a nézők ősztől az RTL II-n. A sorozatot most nyáron veszik fel, az Oltári csajok stúdióját a Való Világ-villa helyszínén rendezték be

“Az Oltári csajoknak két jelentése is van. Az oltári, mint olyan, az bizonyos fokig azt sugallja, hogy itt lesz valami az oltár előtt, és a másik jelentése pedig, hogy oltárian nagy, oltárian jó – hát ezek oltárian jó csajok!” – ezt még Kalamár Tamás, a show atyja nyilatkozta a helyszínbejáráskor, de akkor még nem volt nyilvános a szereplők kiléte. Azóta már nem titok: az Erdész lányokat Horváth Anna, Hartai Petra és Michl Juli alakítja, míg a férfi főszereplőket Jaskó Bálint, Dér Zsolt és Ember Márk.

Első képek az RTLII sorozat forgatásáról - ők az Oltári Csajok szereplői

Az Oltári csajok stábja gőzerővel dolgozik, és most a steril, műtermi képeken túl végre láthatod a szereplőket munka közben.

Az Oltári Csajok csapata:
Az Oltári csajok csapata: Dér Zsolt, Hartai Petra, Jaskó Bálint, Horváth Anna, Michl Juli, Ember Márk

Beleshetsz a forgatásra: 

Korábban Kalamár az Oltári csajok forgatásáról elmondta, hogy két stúdióban zajlik egyszerre, feszített tempóban, reggel héttől este hétig. “Remélem, hogy az Oltári csajokkal jó érzéseket közvetíthetnek majd a nézők felé, ami korosztály nélkül érthető és befogadható. Persze 12-es karika lesz majd a sorozaton, de azért mindent beleteszünk majd, ami ebbe a kategóriába belefér.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top