TV-sztárok

Vámosok szedték szét Lagzi Lajcsit a reptéren

Thaiföldre vonult el pihenni Lagzi Lajcsi és családja, ám ahogy leszálltak a repülőről itthon, egyből a vámosok kezei közt találták magukat.

Luxuskörülmények közt nyaralt Lagzi Lajcsi családja Thaiföldön, ahogy mi is beszámoltunk róla, mikor belestünk Galambos Boglárka Instagramjába. Lajcsiék láthatóan nem spóroltak az utazáson, a család remekül érezte magát Ázsiában. “Ránk fért egy kis közös élmény a történtek után” – utalt a családfő a Blikknek nemrég kezdődött perére.

Vámosok szedték szét Lagzi Lajcsit a reptéren

Ám visszatérve Magyarországra nem várt fogadtatásban részesültek. “Ferihegyre érve a zöld folyosón haladtunk keresztül, hiszen semmit nem hoztunk haza, ami miatt a vámosok eljárására lett volna szükség. A legnagyobb meglepetésemre így is elém állt egy őrnagy, és mondta, hogy tételes vámvizsgálatot tart. Átvilágították a bőröndömet, kérdezték, mi van benne. Mondtam, hogy egy 5000 forint értékű óra. Természetesen semmi számukra érdekeset nem találtak, már az elején mondtam, felesleges kutakodniuk” – mesélte Lajcsi.

A zenésztől még az adókártyáját is elkérték. Szerinte nem véletlenül vették elő, mikor leszállt a repülőről. “Vadásztak rám a vámosok! A hatóság érzékeltetni akarta, bárhol vagyok, bármit csinálok, szükség esetén elkapnak és sarokba szorítanak” – mondta Galambos Lajos.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top