TV-sztárok

A producerek ötlete volt Berki Krisztián és Hódi Pamela esküvője

Az Édes élet hatalmas fináléjának szánták Berki Krisztián és Hódi Pamela álomesküvőjét. Mivel a sorozat valószínűleg megszűnik, az esküvő is okafogyottá vált.

Alig három héttel a világraszóló lagzi előtt mondta le az esküvőt Berki Krisztián és Hódi Pamela egy közös Facebook-posztban. Sok magyarázat elhangzott a döntéssel kapcsolatban, a Berki például elmondta, rengeteg változás van a lelkében, amikről “óriásit” kell beszélgetnie Pamelával.

Vigyázat gyerekkel vagyok forgatáson jártunk ma☺ Szuper adás lesz????

A post shared by ✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) on

 

Nem tudjuk, ezzel hogy állnak, a Bors szerint viszont az egész esküvő az Édes élet szerkesztőinek ötlete volt, amivel az évadzáró epizódot szerették volna feldobni. Berkiék körbe is haknizták a médiát Magyarország legnagyobb celebesküvőjét beharangozva: többek közt hétezer vendéget és élő tévés közvetítést ígértek.

Azonban a lap információ szerint az Édes élet belátható időn belül nem folytatódik, azaz nem lenne hol megmutatni a friss házasok mindennapjait, így aztán Pameláék nem kérnek a házasságosdiból. Berki Krisztián és Hódi Pamela szerelmi hullámvasútját ebben a cikkben mutattuk be.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top