TV-sztárok

Polyák Lilla elköltözik, új házban kezd új életet

Polyák Lilla csupa mosoly és vidámság, ahogy mindig áradt belőle a derű, pedig nehéz évek vannak mögött. A válása után egymásra találtak Gömöri András Mátéval, most pedig új szakasz kezdődik a színésznő életében.

A BEST magazinnak mesélt a magánéletéről Polyák Lilla, aki sok vicces történet mellett a válásáról is szót ejtett, és arról, hogyan áll most a kapcsolatuk Gömöri András Mátéval.  

Gömöri András Máté és Polyák Lilla az Operett Színházban ismerkedtek meg
Polyák Lilla és Gömöri András Máté az Operett Színházban ismerkedtek meg pár évvel ezelőtt

“Nem véletlen, hogy a készülő új dalom témája az újrakezdés. Furcsa módon én még mindig hiszek az örök szerelemben, persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amikor talán szívesebben elfordulnánk a másiktól, a könnyebbnek tűnő megoldást választanánk, de ilyenkor azt kell keresni, amit annyira szerettünk a másikban” – magyarázza Lilla, aki 15 év házasság után vált el Homonnay Zsolttól

Ma már azt mondja, az utolsó két év küzdelem volt, de ma már kicsit könnyebben megy az elengedés. Gömöri és Polyák eljegyzése óta pedig felgyorsultak az események. Bár a párnak annak idején a 16 év korkülönbség miatt nem sok időt adtak, ők rácáfoltak a kétkedőkre. “Egy éve érleltük, mit tegyünk, maradjunk vagy menjünk, aztán két házat megnéztünk, és a másodiknál szinte egyszerre mondtuk ki Mátéval: Uramisten, itt szeretnék élni!” – mesél a költözésről és az új közös életükről a színésznő a BEST magazinnak, és az biztos, hogy helyre szükségük lesz bőven, nemcsak az énekesnő gyerekei miatt, de azért is, mert Lilla és Máté a gyerekvállalásról is sokat beszélnek

Polyák Lilla elköltözik, új házban kezd új életet

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top