TV-sztárok

Kulcsár Edina a popsiharapásról: szeretek Csutival bolondozni

A műsorvezető új képe a közösségi oldalán nagy visszhangot keltett. Edina azt mondja, a fotói segítségével szeretné megmutatni, hogy bár a nyilvánosság előtt éli az életét, ugyanolyan ember, mint a többiek.

Kulcsár Edina pár napja posztolta, ahogy a szerelmével, Csutival táncolnak a kocsiban. Mint már korábban is mondta, szeretnek bolondozni, a kapcsolatuk sosem unalmas. Ezt egy újabb fotó is bizonyította, amely nagy visszhangot keltett a követői körében. 

???? Szép és vidám estét! ???????? @csut.i #goodnight #mylove #goodmood

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Csuti éppen beleharap Edina fenekébe, ami amúgy abszolút normális dolog, csak sokan ezt nem örökítik meg.

A szépségkirálynő nem is érti a negatív kommenteket, bár már egyáltalán nem foglalkozik velük.

“A közösségi oldalamon rendre olyan képeket osztok meg, amelyek azt mutatják, mi is úgy élünk, mint mindenki más. Vannak rosszabb és jobb napjaink, ugyanúgy befizetjük a számláinkat és elintézzük a dolgainkat, ez a normális. Számomra fontos, hogy minden oldalamat megmutassam, és ne csak a csillogást lássák a követőim” – mondta Edina, aki nemrég autóbalesetet szenvedett, de szerencsére nem történt nagy baj.

Family time????

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top