TV-sztárok

Hosszú Katinka nagyon csinos volt a sajtótájékoztatón

Nagyon csinos volt a piros nadrágkosztümben Hosszú Katinka, aki a saját, hat elemből álló Iron Lady-kollekcióját mutatta be, többek között a saját versenydresszét.

Mosolyogva sétált be a sajtótájékoztatójára Hosszú Katinka, aki nagyon boldog volt, hogy a sportcéggel négy évre szóló szerződést írt alá. A piros-fekete színekben pompázó kollekció egyben Katinka úszás iránti szenvedélyét is megjeleníti.

via GIPHY

Az olimpiai bajnok úszónő keményen edz, és boldog, hogy sok fiatalnak a példaképe, amiért ilyen kitartó. “Az Iron Lady-életfilozófia legfontosabb üzenete, hogy mindig magunkhoz hasonlítsuk magunkat, és ahhoz képest akarjunk jobbak lenni” – összegezte az Iron Lady-üzenetet Katinka

Hosszú Katinka nagyon csinos volt a sajtótájékoztatón

Hosszú Katinka természetessége üdítő volt a sajtótájékoztatón. Nem csinált titkot abból sem, hogy ezt a hőséget nem viseli túl jól. 

“Neked nincs meleged? Nekem nagyon melegem van. Látod, hogy mennyire izzadok? Látjátok ti is? Jó neked, hogy te nem izzadsz.”

via GIPHY

De a meleg ellenére Hosszú Katinka nem jött zavarba, két nyelven is végigcsinálta a sajtótájékoztatót.

Hosszú Katinka nagyon csinos volt a sajtótájékoztatón

Itt a magyar verzió:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top