TV-sztárok

Földes Eszter a férjével, Lovasi Andrással lép színpadra

Egy igazán izgalmas és különleges előadásban látható Földes Eszter péntek este a balatonföldvári Kultkikötő színpadán. A Semmi konferencia című koncertszínházi előadásban Eszter párjával, Lovasi Andrással és a Kiscsillaggal lép egy színpadra.

Földes Eszter azt mondja, a Semmi konferencia egy szép, megindító, elgondolkodtató és izgalmas családi történet humorral, zenével, szépen kidolgozott látvánnyal.

“Minden színházkedvelő embernek ajánlom 12-től 120 éves korig” – kezdte a fiatal színésznő. “Ami nagyon fontos, hogy nem kell Kiscsillag-rajongónak lenni ahhoz, hogy valaki szeresse az előadást. Ez a darab nem a rajongóknak készült, hanem a zenét és színházat szerető embereknek. Szóval ne legyen előítélet senkiben. Aki szereti a színházat, jöjjön bátran.”

Lovasi András és Földes Eszter között nagy az összhang
Lovasi András és Földes Eszter között nagy az összhang

Bár Eszter az esten közösen lép színpadra párjával, Lovasi Andrással, azt mondja, ez nem ad okot külön izgalomra. “Színpadon ő is »csak« egy partner. Nem izgulok jobban, mint bármikor máskor. Inkább egy plusz pozitív energia, amiből lehet táplálkozni. Szuperül tudunk együtt működni. És nem csak vele, hanem a zenekarral. Nagyon jó velük dolgozni.”

A Válótársak sztárja azt is elárulta, mi kapcsolja ki a leginkább a mindennapok pörgéséből: “Az utazás a kedvenc hobbim. Új helyek, ízek, illatok, kultúra minden mennyiségben.” Mint hozzátette, bár nagyon szereti a sportot és a testmozgást, a sok munka miatt kevés ideje marad az edzésre. “Gyerekkorom óta rengeteget mozgok, sportoltam, táncoltam. Most picit háttérbe szorult ez az elmúlt két évben, de azért persze figyelek. És edzek is néha. Csak rendszeresség nincs.”

Földes Eszter igazi energiabomba
Földes Eszter igazi energiabomba

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top