TV-sztárok

A 69 éves Benkő Dánielre rámászott a szexi Bazsarózsa

Amikor azt gondolnánk, hogy Benkő Dániel és múzsája, Bazsarózsa már nem tud meglepni minket, mindig jön egy újabb szösszenet az életükből. Most ez a videó.

Benkő Dániel és szerelme, Bazsarózsa közti korkülönbség bonyolult dolog, hiszen egyik nap ezt, másik nap azt mondják. Ha tippelnünk kéne, a lantművész múzsájának életkora körülbelül harmada kedvesének. A Mokkában azt nyilatkozták, hogy Bazsarózsa most ballagott, de a műsor végére már 19 évesnek vallotta magát.

Nem sokkal később megjelent egy fotót, amely alapján a lány 2013-ban diplomázott, így most körülbelül 25 éves lehet. A szerelmesek szerint nem számít a kor, sőt Benkő Dániel fiatalabb mint a barátnője, aki egyébként gyereket szeretne nemsokára. Szerintük az a lényeg, hogy szeretik egymást, más nem számít. 

Imádnak rámászni egymásra
Egy képben Benkő Dániel és Bazsarózsa kapcsolata: imádnak rámászni egymásra

Benkő és kedvese szeretik kitárgyalni a szexuális életüket, és mutogatni sem restek, hogy milyen mély érzéseket táplálnak egymás iránt. Az Édes Élet egyik új epizódjában ismét olyat láttunk, amit nem szerettünk volna. 

Benkő Dániel múzsája rendet szeretett volna tenni a lantművész szobájában, aki jobban szereti, ha rendetlenség veszi körül.

Bazsarózsának nem esett jól Dániel viselkedése, akinek hamar sikerült kiengesztelnie párját.

Így kezdődött:

via GIPHY

És a folytatásra sem kellett sokat várni…

via GIPHY

Végül a boldog ölelkezés sem maradt el. Mi lett volna velünk, ha végleg összevesznek, és nem láthatunk több ilyen jelenetet?

via GIPHY

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top