TV-sztárok

Tatár Csilla álomszép ruhában vezeti a Magyarország Szépét

A műsorvezető az adás előtt élő videóban köszönt be rajongóinak a Facebookon, ahol elárulta azt is, milyen ruhában lesz majd a műsor alatt.

Miután élő Facebook-videóban megmutatta, hogy készül a sminkje, Tatár Csilla kicsit több mint egy órával a kezdés után megmutatta azt is, milyen ruhakölteményben vezeti majd a Magyarország Szépe című műsort. Íme:

Ahogy az Csilla élő videójából is kiderült, a ruha színéről a műsorvezető rajongói dönthettek, volt ugyanis egy kék és egy rózsaszín változat belőle. Mivel a rózsaszín darab kapta a több szavazatot, így Csillát ma este ebben az álomszép ruhában láthatja majd a nagyérdemű. 

A szépségkirálynő-választásra azonban nemcsak a műsorvezető készül gőzerővel. Kulcsár Edina, a három évvel ezelőtti győztes is megemlékezett a közelgő eseményről Facebook-oldalán. Azt írta: “Most lesz három éve, hogy én lettem a Miss World Hungary. Soha nem fogom elfelejteni, ahogy azt sem, mennyire izgultam. Valószínű az idei szépségkirálynő jelöltek is ugyanazt érezhetik, mint én, három évvel ezelőtt.

Mivel a Magyarország Szépe a köztudatba Sarka Kata versenyeként szivárgott be, megnéztük, posztolt-e esetleg valamit a kulisszák mögül ő is. Kata oldalán azonban nagy a csend, utoljára június 14-én posztolt a szépségkirálynőválasztásról, akkor Gelencsér Tímeával pózolt: 

És ha már Gelencsér Tímea; a tavalyi győztes is aktív a közösségi oldalain, már ami az idei versenyt illeti. Míg Facebook-oldalán egy olyan cikket posztolt, melyből kiderül, hogy kész átadni a koronát utódjának, Instagram-oldalán egy olyan fotót tett közzé, amiből kiderül, ma meg fogja koronázni Magyarország legszebb lányát. A képhez azt is odaírta: “ne szomorkodj, hogy vége, örülj, mert megtörtént.

Olvass még többet a Magyarország Szépéről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top