TV-sztárok

Nagy Duett: ma senki sem esett ki

Négy páros lépett színpadra a Nagy Duett döntőjének első részében. A műsorban kieső nem volt, a ma kapott pontokat a versenyzők továbbviszik a döntő második fordulójába. A végső döntő Pünkösdvasárnap lesz.

Nagy Duett dupla döntőjének első részében 4 páros lépett színpadra. Az énekesek a mostani adásban is 2 körben mutatták meg magukat. 

A Nagy Duett mai adásában az derült ki, hogy a műsor döntősei hány versenyponttal folytathatják a szereplésüket a döntő második, jövő heti körében. A zsűri ezúttal nem pontozott, a nézők döntötték el, hogy melyik páros mennyi ponttal mehet tovább a végső, mindent eldöntő fináléba.

A 4. helyen lévő páros 4 versenypontot szerzett, a 3. helyen 6 ponttal áll a páros, a 2. helyen lévő duett 8 versenypontot birtokol, míg a jelenleg 1. helyen álló páros 12 pontot ért el.

Ám az, hogy melyik versenyponthoz melyik duettpáros tartozik, csak a jövő héten derül ki – a mai adásban csupán fantomképeket mutattak.

A jövő héten azonban már győztest hirdetnek: kiderül, melyik páros nyeri meg az idei Nagy Duettet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top