TV-sztárok

Malek Andrea megszenvedi ezt a válást

Nehéz időszak ez most Malek Andrea életében. Az énekesnő és osztrák zenész férje a válás mellett döntöttek, és bár Andrea mondta ki, hogy vége, megszenvedte a döntést.

Nemrég derült ki, hogy Malek Andrea másodszorra is válik. Első férjével, az egykori bankvezérrel, Princz Gáborral, majd most az osztrák zenésszel, Walterrel is a kritikusnak mondott hetedik évben ért véget a kapcsolata. “A két fiú édesapjától elváltam, és most a kislányom édesapjától is elváltam. Elváltunk, és ez nem könnyíti meg a helyzetet. Kicsit olyan, mintha a Ne nevess korán! társasjátékot játszottuk volna, én pedig most megint visszakerülök a starthoz, és várom, hogy dobjak egy hatost, és kijöhessek megint a kis piros bábummal. De lehet, hogy egy másik színt kéne választani. Sőt azt hiszem, hogy ez a helyzet…” – mesélte Malek Andrea egy tévéműsorban.

Malek Andrea megszenvdei ezt a válást

Ahogy a  BEST magazin írja, nem volt tányértörés vagy hangos veszekedés egyik alkalommal sem, csupán kihűlt a láng, véget ért a szerelem, amit nem tudtak átmenteni a mindennapokba. 

“Összeházasodni jó dolog, a válás viszont pokoli nehéz döntés” – idézi Malek Andreát a magazin, aki a nehézségek ellenére sem szokta feladni a dolgokat, de ha eljön az a pont, ahonnan ez tűnik ésszerű döntésnek, akkor meglépi a válást. 

Harcos típusnak tartja magát, és Malek Andreának a munka egyfajta terápia, felkérésből pedig akad bőven. “Az emberek többsége inkább él egy biztos, de rossz kapcsolatban, semhogy vállalja a bizonytalanságot” – véli Andrea. A Bestből kiderül, milyen a viszonya az énekesnőnek és Walternek, és hogy hogyan is viseli a jelenlegi helyzetet. 

Malek Andrea megszenvdei ezt a válást

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top