TV-sztárok

Kenderesi Tamás most nem sajtbureszre vágyik – bajba jutott családot támogat

Az olimpiai harmadik helyezett úszó egy olyan családon segít, amelyiknek egy szempillantás alatt mindene odalett: leégett a családi házuk, benne minden értékükkel. Kenderesi jó ügy mellé állt.

Kenderesi Tamás ismét bebizonyította, hogy nem csak a medencében teszi oda magát. Egy sajtótájékoztatón jelentette be a pécsi úszó, hogy elárverezi olimpiai melegítőjét, a befolyt összegből pedig a decsi Vaskó családon szeretne segíteni. 

Kenderesi Tamás egy bajba jutott családon segít

“A sport által ismertem meg őket még a szerencsétlenség előtt, ugyanis mindketten egy dzsúdóversenyen szurkoltunk saját családtagjaiknak. Itt beszélgettünk először. Csak pár nappal később tudtam meg, hogy épp az a család veszítette el szinte mindenét a tűzben, amelyikkel a testvérem versenyén a motivációról és kitartásról beszélgetettem. Ekkor döntöttem el, hogy segíteni szeretnék rajtuk” – mondja Kenderesi Tamás, aki a sajtbureszes beszólásával gyorsan népszerű lett a tavalyi olimpia után. 

Kenderesi Tamás egy bajba jutott családon segít

Kenderesi Tamás a 2016-os riói olimpián viselt, Hungary feliratú melegítőjét ajánlotta fel árverésre. A www.kenderesitamas.hu weboldalon lehet licitálni.

Kenderesi Tamás egy bajba jutott családon segít

“Ezúton is kérek mindenkit, hogy aki kicsit is szeret engem, és módja van rá, támogassa a családot akár így, akár más módon. Bízom benne, hogy az egész országból érkeznek majd felajánlások a június 13-ig tartó aukcióra.”

Kenderesi Tamás egy bajba jutott családon segít

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top