TV-sztárok

Gundel Takács Gábor Vitray Tamás miatt mondott fel

Gundel Takács Gábor összesen 22 évig dolgozott a köztévénél, de nem először távozott onnan. Most elárulta, mi volt az első távozásának az oka.

Nem most távozott először a köztévétől Gundel Takács Gábor. 1983-ban kezdett a Magyar Televízió sportosztályán, ám egy évvel a nagy lehetőség, az 1996-os atlantai olimpia előtt távozott az Eurosporthoz. Csütörtök este a Story4 Tv Arckép című műsorában arról mesélt, hogy mindez azért történt, mert nem találták a közös hangot Vitray Tamással.

“Úgy éreztem, egy helyben toporgok. Nem láttam az előrelépési lehetőséget, pedig úgy éreztem, szeretnék ezen a bizonyos szamárlétrán továbblépni előre, de az akkori főnökömmel, Vitray Tamással nem értettünk ebben egyet” –  emlékezett vissza Gundel Takács Gábor, aki úgy gondolta megérett egy nagyobb kihívásra, és ezt jelezte is a felettesének, a választ pedig sosem feledi. “Jeleztem, szeretnék továbblépni, de nem tudok, mire ő azt mondta, úgy látja, a képességeimnek megfelelő feladatokat látok el. Ezt a mondatot sosem fogom elfelejteni, fájt” – vallotta be Gundel Takács Gábor, hozzátéve, ezt az ellentétet azóta sem oldották fel, de mint mondta, nincs benne fullánk, mert úgy érzi, az idő őt igazolja, nem biztos, hogy a képességeinek megfelelő feladatot látott el akkor – idézi a Blikk a műsorvezetőt. 

Gundel Takács Gábor Vitray Tamás miatt mondott fel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top