TV-sztárok

Dombóvári István a megélhetési nehézségeiről mesélt

A humorista nemrég adta ki első könyvét, ami a Félkövér címet kapta. Ebben Dombóvári István beszél hízásról, fogyásról, gyermekéveiről és mindenfajta megpróbáltatásokról, amelyekkel az elmúlt 39 évben szembe kellett néznie.

A Showder Klub sztárja, mint mondja, azért írta ezt a könyvet, hogy többet ne kelljen a fogyókúrájáról beszélnie. Dombóvári István fogyások és hízások közt pedig olyan személyes sztorikat is elmesél, amelyeket még nem hallhattunk korábban. Többek között arról is ír, hogy gyerekkorában rengeteg próba elé állította már az élet. Hogy az elején kezdjük, 17 évesen már alkalmi munkákat vállalt. 

https://youtu.be/NbdBQwAd-Vg #felkover

Dombóvári István (@dombipisti) által megosztott bejegyzés,

“Paradicsomot szedtem. Egy cukrászdában mosogattam óránként 50 forintért. Ez már akkor is kevés volt. Napi bért kaptam, pár száz forintot, gondolj csak bele!”  írja.

“A buszbérlet el is vitte az egész keresetemet. Aztán egy idő után kezdtek nyitni felém a cukrászdában, és rám bíztak komolyabb, már süteménnyel kapcsolatos melókat is. Már nem csak mosogattam, kukáztam, meg ilyesmi. Egyszer mondták, hogy nem tettem sót a pogácsába. Ez nem hangzik olyan nagy problémának, de én 600 kiló pogácsába nem tettem sót. Szóval 600 kilónyi pogácsát rontottam el. Elhajtottak a büdös francba, úgy, ahogy voltam” – emlékszik vissza Dombóvári a kudarcaira.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top