TV-sztárok

Virtuózok 2017: rajtad múlik, kinek adsz még egy esélyt

Célegyenesbe fordult a Virtuózok 3. évada hamarosan megkezdődnek a döntők, amelyben három kategóriában versenyeznek a zenészek. Egy tehetségnek viszont a nézők döntik el a sorsát.

Holnap este látható a zenei műsor döntője, amelyben korcsoportonként már csak három-három zenész versenyez a szakmai zsűri előtt. A döntősök közül hárman továbbjutnak a június 2-i fináléba, ahol a közönség szavazza meg, ki lesz az abszolút győztes a 2017-es Virtuózok fődíjasa. A tét nem kicsi, a 9 zenészből 3 – a Virtuózok és az ARMEL Operafesztivál ajándékaként – a világ leghíresebb koncerttermeiben mutatkozhat be a klasszikus zenéért rajongó közönségnek.

Virtuózok 2017: rajtad múlik, kinek adsz még egy esélyt

A Virtuózokban nincsenek vesztesek, csak a közönség által tisztelt és szeretett ifjú muzsikusok. A Virtuózok – történetében először – lehetőséget biztosít arra, hogy a rajongók választhassanak maguknak kedvencet, és versenyben tartsák akár a már kiesett tehetségeket is.

A finalisták közül
A finalisták három korcsoportban indulnak

Ehhez nem kell mást tenniük, mint az elődöntőkben fellépő 27 szeretett zenész közül kiválasztani egy kedvencet, és a döntő adásideje alatt, május 26-án 19.30-tól  sms-ben vagy az internetről ingyenesen letölthető Virtuózok-applikációval leadni rá a szavazatot.

Minden korcsoportban egyformán tehetséges zenészek vannak
Minden korcsoportban egyformán tehetséges muzsikusok vannak

A legtöbb voksot kapó zenész elnyeri a Virtuózok Nézői Különdíját és vele együtt egy fellépési lehetőséget az Európa egyik nagyvárosában rendezett koncerten. A közönségkedvenc a díjat a fináléban ünnepélyes keretek között kapja meg a korcsoportgyőztesek és a fődíjas mellett.

Ők már a döntőben vannak
Ők már a döntőben vannak

A Nézői Különdíjra nevezhető versenyzők neveit és produkcióikat megtalálják a hivatalos weboldalon, valamint a Facebookon, a Virtuózok hivatalos oldalán.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top