TV-sztárok

Részletek Rúzsa Magdi esküvőjéről

Rúzsa Magdit május elején jegyezte el a kedvese. Máris tudni néhány részletet, úgy tűnik, nem halogatják az esküvőt, miért is tennék?

Rúzsa Magdi és kedvese találkozásuk első percében érezték, hogy egymás mellett élnek majd életük végéig, így nyilvánvaló volt az is, hogy előbb-utóbb hivatalosan is összekötik az éle­tüket. Ez a nap hamarosan eljön.

“Boldog időszakom van, nem számítottam rá, hogy van valami, ami ennyire hatással tud lenni rám, mint ez a gyűrű az ujjamon” – mondta lelkendezve Rúzsa Magdi.

A Bors úgy értesült, hogy a szerelmespár még idén oltár elé vonul, a pletykák szerint egy csendes vajdasági faluban kelnek majd egybe. Rúzsa Magdi és Vilmos is erről a vidékről való, a rokonaik nagy része és sok-sok barátjuk él ott a mai napig, nem véletlenül esett a választásuk a szülőföldjükre. A szűk körű ceremónián csak a család és a barátok lesznek jelen. 

Részletek Rúzsa Magdi esküvőjéről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top