TV-sztárok

Megszületett Rónai Egon kisfia

Rónai Egon ötödszörre is apuka lett. Tegnap megszületett a legkisebb fia, Vilmos. A Boldog apuka elérzékenyülten mesélt a kisfia érkezéséről.

Rónai Egonnak korábbi kapcsolatából született két fia, Bálint és Gergely, majd új kedvesétől, Zsanettól 2012-ben a harmadik fia, Bertalan, és 2014-ben lánya, Dorka. 2017 május 24-én, kedd este 18:06-kor 3950 grammal és 55 centivel megérkezett az ötödik gyermeke is, Vilmos.

“Mondhatnám, hogy rutinszerű volt a szülés, de ez nem igaz. Kedd este 18:06-kor született meg a fiam, és nem szeretnék giccses lenni, de nagyon elérzékenyültem. Az egy csoda, amikor ott volt a kezemben a fiam, vagy amikor láttam, hogy odateszik a kedvesem, Zsanett mellkasára. Nehéz szülés volt. Valószínűleg a vihar miatt lehetett, szegény Zsani tíz órán át vajúdott, de az első pillanat, amikor megláttuk a fiunkat, minden fájdalmat feledtetett. Természetesen Vilmos születésénél is bent voltam a szülőszobában, ahogyan a többi gyermekemnél is. Ha Zsanett külön kérte volna, hogy ne menjek be, akkor azt tiszteletben tartom, de úgy gondolom, hogy ez az összetartozás pillanata” – mondta a Blikknek Rónai Egon

Forrás facebook.com/ronaiego/
Forrás facebook.com/ronaiego/

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top