TV-sztárok

Peller Anna élő adásban sírta el magát

Élő adásban tört ki könnyekben Peller Anna, aki nem tudta, de nem is akarta visszafogni magát. Az biztos, hogy a reakciója őszinte volt, és semmi megjátszás nem volt benne.

A Reggeli műsorvezetőjeként sem az allűrjeiről ismert Peller Anna, de ma reggel annyira megindította a műsor egyik vendégének története, hogy könnyekig meghatódott.

Peller Anna élő adásban sírta el magát

Hegedűs Mihály őszintén mesélt Annáéknak arról, miként ápolja évek óta gondozásra szoruló anyósát, miközben ő maga elképesztő súlyfelesleggel – valamint annak minden súlyos egészségügyi következményével – küzd. A száz kiló feletti testsúlyú férfin egyedül a gyomorbypass műtét segítene, de anyagi lehetőségei miatt arra nem kerülhet sor.

Peller Anna élő adásban sírta el magát

A témában megszólaltatták Dr.Tizedes Gyögy plasztikai sebészt is, aki élő adásban ajánlotta fel, hogy térítésmentesen elvégzi a beavatkozást. Mihály könnyekig meghatódott, Peller Anna pedig vele együtt könnyezett a stúdióban. “Jajj, de drága vagy, jajj de édes vagy” – mondta Anna, akit magával ragadtak az érzelmei, és meg is ölelte interjúalanyát, miközben a meghatottságtól alig bírt a könnyeivel. 

Peller Anna élő adásban sírta el magát

Nézd vissza a megható beszélgetést, kattints a videóra: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top