TV-sztárok

Exkluzív babakép Liptai Claudia kisfiáról, Pataki Marcellről

Eddig a nagyközönségnek még nem mutatta meg a kisfiát Liptai Claudia, de most a Story magazin címlapján megnézheted, milyen cuki a kis Pataki Marcell.

“Na ugye, hogy van feje” – az egyik kedvenc Liptai Claudia-mondatunk Marcell születése óta. A műsorvezetőnek sikerült humorosan kezelnie azt a hatalmas érdeklődést, ami a fiát övezi, miután mindenki hiányolta, hogy Liptai az első babafotókon csupán annyit mutatott meg: Marcipánnak  ahogy ő nevezi a kicsit  van haja.

Most viszont a Story magazin címlapján megnézhetjük, kire hasonlít a kis Pataki Marcell. A közös családi képeken is látszik, milyen nagy az összhang a szülők között, és a hét hónapos kisfiuk az exkluzív fotózáson is nyugodtan viselkedett, kiegyensúlyozott baba.

“Most értem meg az anyaságra”  nyilatkozta Liptai Claudia, aki egészen másképpen élte meg a mostani terhességet, szülést, és Pataki Ádámban tényleg megtalálta azt a társat, akire mindig vágyott.

Részletek a magazinban.

Exkluzív babakép Liptai Claudia kisfiáról, Pataki Marcellről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top