TV-sztárok

Debreczeni Zita és Gianni: a közös felfedezés izgalmával indultunk

Debreczeni Zita és Gianni néhány napig Tunéziában romantikáztak. A friss házasok imádják az utazást, és most is számos izgalmas helyet fedeztek fel együtt.

Különleges napokat töltött együtt Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni. A házaspár az utazás szerelmese, ha tehetik, útra kelnek, hogy minél több kultúrával ismerkedjenek meg. Március végi esküvőjük után Gianniék ezúttal Tunéziát vették célba. Felkeresték Sousse-t, Port El Kantaouit, Mahdiat Nabeult és Tuniszt is.

Tunéziában romantikázott Debreczeni Zita és Gianni

“Most voltunk először együtt Tunéziában, a közös felfedezés izgalmával vágtunk bele az útba Giannival. Hat nap alatt rengeteg élményt és tapasztalatot szereztünk ebben az érdekes országban” – mondta Zita, és a beszámolót hallgatva a férjét még inkább lenyűgözte Tunézia

“A szüleim megtanítottak a történelem szeretetére, ezen keresztül számos inspirációt kaptam az életemhez. Tunéziában is bámulattal néztem a régi korok nyomait például Karthágó még ma is lenyűgöző romjainál, a zaghouani vizek templománál vagy az El Jem amfiteátrumban.” 

Tunéziában romantikázott Debreczeni Zita és Gianni

 

Az utazás során természetesen nem maradhatott el a helyi tradicionális konyha megismerése, hosszas séta egy bazárban, egy fazekasműhely meglátogatása, de a páros quadtúrán is részt vett, és pihenésre is jutott idő az egyik ötcsillagos szálloda medencéjének partján. Mondjuk, a beszámolójukból kiderült, hogy Zitáék inkább az aktív pihenés hívei

Tunéziában romantikázott Debreczeni Zita és Gianni

 

Gianniék korábban azt mondták, nem voltak nászúton, csak leugrottak az esküvő után Velencébe, de ez az utazás felért egy nászúttal. 

Tunéziában romantikázott Debreczeni Zita és Gianni

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top