TV-sztárok

Benkő László a haláláról beszélt

Benkő László kivizsgálásokra jár a nemrég diagnosztizált daganat miatt. Közben pedig már számot vetett magában, azt mondja, elfogadja, ami jön.

Benkő László hetek óta vizsgálatról vizsgálatra jár. Az már kiderült, hogy a rejtélyes betegsége daganat, de még az orvosok sem tudják a részleteket. Benkő László mindenre felkészült. “Kivizsgálásokra kell járnom. Már nem is tudom, mennyi tesztet végeztek el rajtam, de az orvosok tudják a dolgukat, és jót akarnak. Az biztos, hogy daganatom van, csak azt nem tudják még, jó- vagy rosszindulatú. Felkészültem a legrosszabbra, de nem félek a haláltól. Alkatilag alkalmatlan vagyok erre, elfogadom, ami jön. Tudom, előbb-utóbb számot kell vetnem, de az utóbbi időben sokat filozofáltam, melyik a rosszabb: tiszta elmével megélni, hogy leépül a test vagy egyik pillanatról a másikra meghalni. Nos, nem akarok szenvedni, inkább menjek el gyorsan. A családomat és a barátaimat sem akarom kitenni annak, hogy lássák a leépülésemet” – mondta el a Blikknek az Omega alapítója.

Benkő László a haláláról beszélt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top