TV-sztárok

VIRTUÓZOK 2017: Művészdinasztia tagja a 12 éves Amira

A Virtuózok idei szériája lassan befejeződik, még kilencen vannak a döntőben, nekik van esélyük elnyerni a fődíjat. Egyikük a 12 éves Abouzahra Amira.

Múlt héten kiderült, kik jutottak be a Virtuózok 2017 döntőjébe, és voltak nagyon megható pillanatok. Lényegében az összes indulónak adott volna esélyt a zsűri, de a szabályok kötötték őket.  Abouzahra Amira a szerencsések között van, akik bizonyíthatnak a döntőben.

VIRTUÓZOK 2017: művészdinasztia tagja a 12 éves kislány

Presser Gábort is elvarázsolta a Virtuózokban Amira tehetsége, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a kislánynak vérében van a zene. Németországban született egyiptomi édesapa és magyar édesanya elsőszülött lányaként, egy elismert művészdinasztia sarjaként. Amira nagypapája Egyiptomban elismert, híres színész (Abdel Rahman Abou Zahra), a szülei pedig ismert muzsikusok.

VIRTUÓZOK 2017: művészdinasztia tagja a 12 éves kislány

Anyukája egyben a zongorakísérője is, aki tavaly egészen a Virtuózok középdöntőjéig kísérte kislányát.

VIRTUÓZOK 2017: művészdinasztia tagja a 12 éves kislány

Emődy Nóra és férje, Ahmed Abou-Zahra – akik a gyerekek születése előtt, a kilencvenes évek végén Horus Piano Duo néven járták a világot – mindketten zongoraművészek.
Amira húgát is elvarázsolta a hegedű világa, ő is nagy tehetségnek számít. A család gyakran lép fel együtt.

VIRTUÓZOK 2017: művészdinasztia tagja a 12 éves kislány

Drukkoljunk együtt május 26-án ennek a tehetséges kislánynak, hogy idén megvalósíthassa álmát!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top