TV-sztárok

Magyar hangja is gyászolja Roger Moore-t: Nagyon szép, férfias hangja volt

Láng József 55 éven keresztül szinkronizálta Roger Moore-t, így nem is csoda, hogy sokszor szinte eggyé vált a színésszel, akivel több alkalommal is találkozott.

Tegnap 89 évesen elhunyt Roger Moore, legyőzte őt a rák. Halálhírét gyermekei jelentették be hivatalos Twitter-oldalán.

Magyar hangja is gyászolja Roger Moore-t: Nagyon szép, férfias hangja volt

A legendás színészt a magyar hangja, Láng József is gyászolja. 55 évig szinkronizálta Roger Moore-t. Ennyi idő alatt nemcsak megismerte színészi játékát, ahogy fogalmazott, bele is bújt a bőrébe. Halálhíréről lapunk munkatársától értesült. “Mindahányszor, amikor Magyarországon járt, találkoztunk. Emlékszem, az első alkalommal nagyon izgultam, hogy milyen is lesz. Kíváncsi voltam rá. Egy lépcsőn jött le, elegánsan, vékonyan, szivarral a kezében. Amikor tavaly utoljára találkoztunk, már egészen máshogy nézett ki…” – mondta szomorúan Láng József, aki még idén is adta hangját a színésznek egy még be sem mutatott filmhez. “Rogernek nagyon szép, férfias hangja volt, kicsit keményebb, mint az enyém, szinte zengett minden szava. Mégis, igazi gentlemanként ő dicsérte az én orgánumomat, mondván, karakteresebb a hangom, mint az övé” –  mesélte a színész a Borsnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top