TV-sztárok

Félmeztelenül jelentkezett be az élő adásban MÁZS, vagyis Mészáros Árpád Zsolt

Mádai Vivien is megrökönyödött, amikor Mészáros Árpád Zsolt egy szál kisgatyában jelentkezett be a Mokka reggeli műsorában. Úgy látszik, nem érezte úgy, hogy egy tévés szerepléshez fel kellene öltöznie...

Megsérült A Notre Dame-i toronyőr próbáján Mészáros Árpád Zsolt. A színész a Mokkában mesélt a balesetéről. Az Operettszínház sztárja félmeztelenül, Skype-on keresztül jelentkezett be a műsorban, amin a Mokka műsorvezetői, Istenes László és Mádai Vivien is elcsodálkozott. Mutatjuk:

Kisgatyában jelentkezett be az élő adásba MÁZS

A félmeztelen színész látványán igyekeztek úrrá lenni, de nemigen sikerült. Mádai Viviennek leesett az álla, és Istenes is csak fészkelődött a székben. Pedig amúgy a téma nem volt túl vicces, mégis inkább vígjátékba illő volt a jelenet.

Kisgatyában jelentkezett be az élő adásba MÁZS

A helyzet érdekessége egyébként, hogy ugyanezt a karaktert próbálta Homonnay Zsolt, amikor néhány hete balesetet szenvedett, és kifordultak a lábujjai. Egy biztos, ha az Operettszínház felkér valakit erre a szerepre, annak érdemes lesz odafigyelnie magára!

MÁZS korábban a vérnyomásával magyarázta, amikor lekéste a fellépését, ezúttal is látszik rajta, hogy a Mokka előtt ébredhetett. Nézd meg, hogyan mesél a balesetéről:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top