TV-sztárok

28 évvel a Kölyökidő után újra a tévében Kovács Robi

A Kölyökidő rosszcsontja, Kovács Robi lesz kislányával a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor ma esti vendége. Kincső magát jó kislánynak tartja, de szerinte apja még most is rossz kisfiú.

Kovács Robit az egész ország imádta, ő volt a Kölyökidő rosszcsontja, mára azonban ő is apuka lett. 

Íme, a vörös kisfiú, ahogyan megismertük anno gyereksztárként Kovács Robit:

 

Kislánya szerint attól még, hogy felnőtt, nem sokat változott, legalábbis a Vigyázat, gyerekkel vagyok! mai adásában ezt meséli. 

“Az én apukám, amikor akkora volt, mint én, rengetegszer volt benne a tévében. Most is ugyanúgy néz ki, mint kiskorában: vörös a haja, szeplős az orra, és nagyon-nagyon sokat mosolyog. Az én apukám volt a világ legrosszabb gyereke, és még most is az” – mondja Kincső, aki saját bevallása szerint nagyon jó gyerek, de erről meg apukájának más a véleménye.

Emlékszik még a Kölyökidő rosszcsontjára? Tényleg egy igazi kis bajkeverő volt!

“Kincső a külső szemlélő számára nagyon rendes, és szófogadó kislány, de ahogy minden gyerek, otthon egy kicsit más arcát mutatja, de ezt nem panaszképpen mondom. Szigorúbb vagyok, mint ahogy azt elképzelik rólam. A másik, amit elmondanék, hogy hirtelen haragú vagyok, és  néha szabadszájú.”

Az pedig, hogy kislánya milyen titkokat fecseg ki még édesapjáról Ördög Nórának, a ma esti adásból kiderül. Addig is nézd meg, mennyit változott Kovács Robi az elmúlt évtizedekben. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top