TV-sztárok

Kiss Ramóna már a családjának is bemutatta a pasiját

Az X-Faktor új műsorvezetője februárban mutatkozott először új szerelmével, a válogatott kézilabdázó Lékai Mátéval. Úgy látszik, azóta már elmélyült a kapcsolatuk, hiszen Rami a családjának is bemutatta választottját.

A Barátok közt Zsófijaként ismertük meg Kiss Ramónát, de kislányból már igazi nővé érett. Az elmúlt években mégis időről időre rácsodálkoztunk, mennyire szexis is Kiss Ramóna, aztán meg arra, hogy vajon miért nem találja az igazit.

Lékai Mátéval már régóta ismerik egymást, de csak pár hónapja kerültek közelebb egymáshoz. “Csak megerősíteni tudom a hírt, ez egy valós kapcsolat” – mondta Ramóna, amikor kiderült, igazak a pletykák. 

????

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Ramóna és Máté közös társaságba jártak, így ismerték meg egymást, eleinte azonban csak baráti kapcsolat volt köztük. Jelenleg távkapcsolatban élnek, hiszen a fiú a veszprémi kézilabdacsapat játékosa, az újdonsült műsorvezetőt pedig a fővároshoz köti a munkája. Úgy látszik azonban, szerelmük elmélyült az utóbbi hónapokban, hiszen az X-Faktor műsorvezetője már a testvérének is bemutatta a párját. 

Sogorno????????#endless #endlesshop #endlesshungary #sunglasses

Lekai Mate (@lekaimate) által megosztott bejegyzés,

Ramóna nagyon sokat ingázik Veszprém és Budapest között, mivel Máténak jólesik, ha szerelme élőben szurkol neki a lelátón. 

Hajráááá Veszprém! #66

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top