TV-sztárok

Erdei Zsolt a koraszülött fia állapotáról beszél: továbbra is kórházban van

A vártnál hamarabb, hét hónapra született Erdei Zsolt kisfia, Vilmos. A gyereket inkubátorban tartják, és eddig arról lehetett hallani, hogy a kicsi állapota nem stabil.

Minderről most Erdei Zsolt beszélt a ma reggeli Mokkában, és szeretett volna mindenkit megnyugtatni: Vilmos állapota most stabil. 

Erdei Zsolt most már kicsit mosolyogni is tud, pedig az elmúlt napok nagyon megviselték. Annak idején Gréti lánya születésekor Erdei a párjával rengeteget aggódott a gyerek egészségéért, mivel a pici szintén koraszülött volt. A BEST magazinnak meséltek arról, hogy éppen ezért nagyon aggódtak a mostani terhesség miatt is, de Zsolt igyekezett megnyugtatni Rékát, hogy minden rendben lesz. 

Erdei Zsolt a koraszülött fia állapotáról beszél

“Három gyerek, kórházba mászkálás, duetténeklés, munka… kicsit el vagyok havazva” – magyarázta Mádai Vivienéknek, és a Mokkából kiderült, hogy Erdei az elmúlt Nagy Duett adásokban már nehezen bírta, azt kívánta, bárcsak többet tudna foglalkozni a családjával. A továbbjutásnak ezért nem tudott teljes szívből örülni.

Fotó: Facebook/Erdei Zsolt
Erdei Zsolt nagyobbik fia és kislánya
Fotó: Facebook/Erdei Zsolt

“Azért, ha már itt voltunk a döntő kapujában, csak bennem volt a versenyszellem” – ismerte el, és hozzátette, hogy most már mindent megtesz. 

Kicsit fel is lélegezhetett, mivel Rékát már hazavihette a kórházból. “Négy vagy öt napra el kellett mennie, a kicsi lányt otthon kellett hagynia, és akkor volt egy ilyen benne, hogy ő magára hagyta a kislányát. Mondtam neki, hogy nem hagytad magára, ott az apja, a nagymama is segít. Hála istennek mindig van valaki, akire rá lehet bízni a gyerekeket.”

Sokáig
Sokáig titkolták Zsolték, hogy bővül a család, végül a BEST címlapján jelentették be

Egyelőre azt még nem tudják, hogy Vilmost mikor vihetik majd haza. “Az inkubátorban lévő koraszülött csecsemőknél mindig van két lépés előre, egy lépés hátra. Tehát, ha kezdünk örülni valaminek, hogy milyen jó, akkor mindig visszaesés tapasztalható utána, aztán megint előre és megint vissza, ez egy tiki-taki játék” – magyarázta Erdei Zsolt, de hozzátette, hogy szerencsére Vilmos nagyobb súllyal született, mint Grétike annak idején, aki egy kiló alatt volt. “Vili 1480 gramm, szóval, strammabb fiú, de tudni kell azért, hogy a lányok sokkal keményebbek.”

Erdei Zsolt a Nagy Duett döntőjéről is beszélt egy keveset, itt megnézheted: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top