TV-sztárok

Kelemen Anna összejött a Depeche Mode egyik tagjával

A hétfői budapesti Depeche Mode koncert után Kelemen Anna és az együttes rejtélyes tagja koccintott is a jubileumra egy szállodában, ahol együtt ünnepeltek.

Hétfő este megtelt a Groupama Aréna, ahol a világ egyik leghíresebb és legkülönlegesebb zenekara, a Depeche Mode adott koncertet. Dave Gahanék magyar celebek tucatjait is kicsalták a Fradi-pályára. Ott volt Kelemen Anna is, aki nem mindennapi titkot árult el a Borsnak.

Kelemen Anna összejött a Depeche Mode egyik tagjával

“Igen, a hír igaz: 2007-ben sikerült először találkoznom a Depeche Mode tagjaival, és közelebbről, mélyebben megismernem egyiküket. Hétfő este erre koccintottunk egy fővárosi hotelben. Tízéves történet ez már… De én már húsz éve is Depeche Mode-rajongó voltam, tisztelem őket annyira, hogy nem akartam ezzel címlapokra kerülni soha” – mondta a lapnak Kelemen Anna, de azt nem árulta el, most miért osztotta meg mégis a történetet, mint ahogy azt sem, hogy kivel került közelebbi kapcsolatba, azt azonban igen, hogy hol. “A Lánchíddal szemben, egy hotelben találkoztunk” – mondta.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top