TV-sztárok

Szőke Zoltán megnősül, rendhagyó esküvő lesz

Szőke Zoltán még idén nyáron feleségül veszi szerelmét, Annamáriát, de nem ám akármilyen esküvő lesz, spirituális szertartás keretében kötik össze az életüket.

Szőke Zoltán és Annamária 5 éve él boldog párkapcsolatban. A Barátok közt színésze kilépett az előző házasságából a tinédzserkori szerelemért, a válás elhúzódott, de mára már lezajlott. Mindkét félnek van már két-két gyereke, akik elfogadták a helyzetet, így a szerelmesek elérkezettnek látják az időt az esküvőre.

A Bors információi szerint idén nyáron kelnek majd egybe egy csendes vidéki helyszínen, de nem hagyományos templomi szertartás, hanem egy igen különleges esemény keretein belül. Egy úgynevezett spirituális esküvőt tartanak, ahol a házasulandók nem csinálnak karmát maguknak azzal, hogy fogadalmat tesznek, helyette a szeretet rezgését közvetítik egymás felé. Szőke Zoltán és iparművész kedvese hosszú évek óta fordult a spiritualitás felé, mindkettejük számára nagyon fontos a természet közelsége és annak energiái. Az esküvő időpontját egyébként titokban tartják, ahogy a pontos helyszínt is, mert nem szeretnének sajtónyilvános eseményt csinálni belőle.

Szőke Zoltán megnősül, rendhagyó esküvő lesz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top