TV-sztárok

Meghalt Roger Moore, a legendás James Bond 89 éves volt

A legendás filmszínész, Sir Roger Moore 89 éves korában elhunyt. Mindezt a család jelentette be, akik rövid üzenetben elmondták, hogy a James Bond-filmek sztárja a családja körében szenderült örök nyugalomra.

Tavaly, a 89. születésnapján Sir Roger Moore úgy fogalmazott: a sors kivételesen kegyes volt hozzá. Bármilyen sorscsapás érte, ő szeretett a jóra emlékezni. Tavaly, amikor Roger Moore mostohalánya meghalt, a színész állítólag magába fordult, de a családja kedvéért erőt vett magán. Sajnos nem sokkal később kiderült: rákos, és a betegség hamar elvitte. 

Mindezt Roger Moore családja jelentette be a színész Twitter-oldalán.

“Nehéz szívvel jelentjük be azt a szörnyű hírt, hogy édesapánk, Sir Roger Moore ma elhunyt. Elkeseredettek vagyunk.”

Meghalt Roger Moore, 89 éves volt

A hivatalos közleményben az áll, hogy a színészt Svájcban érte utol a vég, és “hősies, rövid küzdelmet folytatott a rákkal”.

“A szeretet, amely az utolsó napokban körülvette, szavakkal leírhatatlan.”

Roger Moore felejthetetlen volt, és nem csak James Bondként

Roger Moore Angyala mindent vitt.

Egyik nagy kedvenc volt a Minden lében két kanál, Roger Moore partnere Tony Curtis volt, akivel felejthetetlen párost alkottak. 

Ivanhoe, Clouseau felügyelő, Sherlock Holmes, II. Henrik – ez csak néhány emlékezetes szerep. Legtöbben pedig Roger Moore-t James Bondként szerették meg. 

Meghalt Roger Moore, 89 éves volt

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top