TV-sztárok

Megvan, mihez kezdhet szabadúszóként Liptai Claudia

Vajon mihez kezd majd Liptai Claudia, ha tényleg otthagyja a TV2-t? Úgy tudni, máris vannak tervei, méghozzá nem is egy. Unatkozni nem fog, az biztos.

Napok óta attól, hangos a média, hogy Liptai Claudia nem hosszabbítja meg a szerződését a TV2-vel. A Blikk most azt kezdte fontolgatni, hogy vajon milyen lesz majd a híresség élete szabadúszóként, ha ez valóban bekövetkezik.

“Az tény, hogy ez a nehezebb út a számára, de eldöntötte, mit akar. Sokféle tervet fontolgat Claudia” – mondta lapunknak a műsorvezető egyik ismerőse. Hogy mik ezek? Az egyik az, hogy a jövőben jobban koncentrál majd a színpadi munkáira. Úgy tudni, visszaveszi a szerepét a Centrál Színházban futó Pletykafészek című darabban, de csábítják a Játékszínbe is, ahol a Vidám kísértet című darab várna rá, erre azonban még nem mondott igent. Ezenfelül vőlegényével, Pataki Ádám cukrásszal közösen nemcsak könyvet írtak, hanem Édeskettes című show-műsorral is színpadra állnak. Sőt Liptai Claudia az írást is folytatná, már régóta tervezi az Álomnő című könyve folytatását.

A tévés a szabadúszó lét előnyeit is kiélvezheti, ugyanis több ajánlat közül válogathat majd, ez anyagi javakkal is járhat. A jövőben ő szabja meg, hogy milyen műsorokat vállal, és azokért mekkora gázsit kér – ha megadják, akkor lesz munkája, ha nem, akkor képernyő nélkül marad – írja a lap.

ilyen lehet Liptai Claudia élete szabadúszóként

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top