TV-sztárok

Berki Krisztián szívszaggató posztja megható

Berki Krisztián Ambrus Attilával vágott neki az Ázsia Expressznek, amelyben a sztárok pár hét alatt bejárják a kontinenst. Bár a tévénézők majd ősszel láthatják a műsort, Berki Instagramján keresztül betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé.

Már forgatják a TV2 új valóságshow-ját, az Ázsia Expressz – A sárkány útját, amelyben hét sztárpár vág neki az 5000 km-es útnak. Vietnamból indulnak, majd Laoszon és Kambodzsán át kell elérniük Thaiföldre, napi egydolláros költőpénzzel a zsebükben.

Ahogyan azt már írtuk, érdekes párok alakultak ki, az Ázsia Expressz csapata összességében is elég vegyes: Cseke Katinka Pallavicini Zita grófnővel utazik, Muri Enikő és Fésűs Nelly, valamint Németh Lajos és Gaál Noémi is egy párt alkot. R. Kárpáti Péter a lányával, Rebekával vág neki a nagy kalandnak, Kulcsár Edina a párjával, Csutival játszik, Megyeri Csillát pedig Molnár Zsolt kíséri.

A műsort csak ősszel láthatjuk, de többek között Ördög Nóra az, aki az ázsiai kalandokról rendszeresen beszámol, rajta kívül leginkább Berki Krisztián közösségi oldalán követhetjük nyomon folyamatosan a sztárokat. Berki új barátokat is szerzett az út során.

Mondjuk, azt nem állítanánk, hogy jól elvegyült a helyiek között, de hát mikor volt ez célja Berkinek? 

Dumikáztunk kicsit az online pénztárgép fontosságáról ???? #azsiaexpressz #asarkanyutja #aberkilife #aberki

a berki ???????? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

És a nőkkel is hamar megtalálta a hangot.

Pedig szoktam emlékezni a Női nevekre….. Ja nem ???? #azsiaexpressz #asarkanyutja #polarkozosseg #polarv800 #aberkilife #aberki

a berki ???????? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Az Ázsia Expressz egyik tagjával, Kulcsár Edina párjával, Csutival is jutott idejük pózolni.

???????? #azsiaexpressz #asarkanyutja #aberkilife @csut.i #aberki

a berki ???????? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Azért nem csak a hülyeség megy a közösségi oldalán sem. Amikor kislánya, Berki Natasa Zselyke kerül szóba, mindig jön egy szívmelengető etap. 

Tényleg megható, ahogyan Berki a lányáról beszél, és biztos, hogy minden szavát komolyan is gondolja. 

Ahogy egy korábbi képhez írta:

2 éve ilyenkor egymás mellett voltunk ezen a napon….. ma azonban távol Tőle de mindig Érte

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
Fotó: Instagram/Berki Krisztián

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top