TV-sztárok

Manchesteri robbantás – Ariana Grande és a többiek is üzentek

Éppen befejezte az utolsó dalt, és elindult lefele a színpadról Ariana Grande, amikor a manchesteri arénát robbanás rázta meg. Eddig 22 halottról és több mint 50 sebesültről számoltak be a híradások. Most mindenki Manchesternek üzent.

Rengeteg politikus részvétét és együttérzését fejezte ki a tegnap esti terrortámadás után. Az Ariana Grande koncertet követő menchesteri robbantás után Theresa May brit miniszterelnök a krízishelyzet megoldására összehívta az úgynevezett COBRA-találkozót.  

Közben a közösségi oldalakon rengetegen keresik a hozzátartózójukat, Manchester a robbanás óta rendőrautók szirénázásától hangos. 

Időközben pedig a manchesteri robbantás áldozatainak a száma 23-ra emelkedett, és már hatvannál is több sebesültről számolnak be a híradások.  

Egyes értesülések szerint Ariana Grande nem folytatja a turnéját, a terrortámadás után gyakorlatilag összeomlott. 

“Összetörtem. A szívem legmélyéről, nagyon nagyon sajnálom. Nincsenek szavak” – írta a Twitter-oldalán Ariana Grande.

Nem ő az egyetlen, akit mélyen érintett a terrortámadás. A robbantás után egyre több ismert ember fejezte ki az együttérzését, és üzent a manchesterieknek. Néhányan felajánlottak anyagi segítséget is, de a többségük nem tudta, hogyan segíthetne a családoknak. Ariana Grande után mások is a közösségi oldalon írták le, mennyire megrendültek. 

Ariana Grande a robbantás után összeomlott - Manchesternek üzentek a többiek is

Celine Dion nagylelkűségéről ismert, sokszor adott már jótékonysági koncertet és ezúttal is elsőként fejezte ki az együttérzését. 

Jennifer Lopez  ennyit írt ki: “A gondolataim, az imáim, és a teljes szívem Manchesterrel van ma este”

Pink nagyjából ugyanezekkel a szavakkal tudatta a manchesteriekkel, hogy velük van. A manchesteri robbantás szemtanúi közül Ariana Grande is és stábja több tagja jóban van az énekesnővel, rájuk is gondolt.

Hasonló üzeneteket írtak ezek a sztárok is. Például Bruno Mars:

Lorde:

Taylor Swift:

Nicki Minaj:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top