TV-sztárok

Völgyesi Gabi a mellrázásról: nem mertem volna bevállalni korábban

Völgyesi Gabi a Nagy Duett tegnapi adásában egy kocsmárosné szerepébe bújva merészen rázta a melleit. Ezek után megértjük, hogy azt mondja: a műsor sokat adott a nőiességéhez.

Ki hitte volna Völgyesi Gabiról, hogy képes ennyire kivetkőzni önmagából, és ledér kocsmárosnőt alakítani ország-világ előtt? Az énekesnő nagy lépést tett a Nagy Duett legutóbbi adásában, kár, hogy a közönség annyira nem értékelte ezt az igyekezetet, és végül Gabit és Sági Szilárdot küldték haza.

Völgyesi Gabi a mellrázásról: nem mertem volna bevállalni korábban

“Pár hete még biztosan nem tudtam volna hozni ezt a figurát. A folyamatos kamera előtti lét azonban szépen lassan fellazított. Itt állandóan prés alatt voltunk, és ez kiváltja az állandó tettrekészséget. Ez hozta ki belőlem, hogy ebbe a szerepkörbe is belelazuljak. Megtanultam azt is, hogy a kis mozgás a tévében az olyan, mintha csak lötyögnék. Ide nagy dolgok kellenek!” – mesélte az NLCafénak az énekesnő.

És valóban ebben a produkcióban “nagy dolgokban” nem volt hiány. Nézzék csak!

Völgyesi Gabi a mellrázásról: nem mertem volna bevállalni korábban

Nem ez az első produkció, amiben az énekesnő megmutatta a bájait, sok dögös szerepet kapott a Nagy Duettben, igaz, Völgyesi Gabiék megható pillanata legalább ennyire emlékezetes volt. 

Völgyesi Gabi a mellrázásról: nem mertem volna bevállalni korábban

“A nőiességemhez is sokat adott ez a pár hét. Sok ember között mozogtam, és a férfiaktól nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, ami megerősített a nőiességemben. Persze a koncerteken is átélem ezt, és a férjem sem utálkozik, hogy nem nézek ki jól, sőt… De valahogy az új közegben, több figyelemmel kísérve a bókok is hatványozottan hatottak rám. Nekem ez a műsor csak adott. Az elején még nagyon azt akartam, hogy olyan hajam, olyan ruhám legyen, amit gondolok, de szépen lassan ebbe is belelazultam, és rábíztam magam a műsor készítőire.”

Korábban Völgyesi Gabiról láthattunk egy bikinis fotósorozatot, de akkor is elismerte: sok idő kellett, hogy ellazuljon.

Az énekesnő azt is pontosan tudja, mivel telnek majd a következő napok.

“A gyermekeimmel nem voltam annyit, amennyit akartam. Ha elhúzódtak a próbák, és nem tudtam időben hazamenni, az fájó pont volt.  Persze tudtam, hogy ez csak ideig-óráig tart, de most hogy kiestem, szeretnék többet velük lenni, és végre az új dalunkhoz is leforgathatom a klipet. Ezután sem fogok unatkozni.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top