TV-sztárok

Vajna Tímea Cannes-ban mutogatja, hogy mije van

Csak megérkezett Vajna Tímea is Cannes-ba, hogy alaposan dokumentáljon minden pillanatot, amikor puccos szoknyájában megpördül a francia tengerparton. Egyébként a szülei is ott vannak.

Vajna Tímea mostanság Los Angelesben tengeti a mindennapjait. Egyáltalán nem volt hát biztos, hogy Tímea idén elmegy a cannes-i filmfesztiválra, de szerencsére – ahogyan az Instagram posztjaiból kiderül – mindenki megnyugodhat, mert csak megérkezett.

Ez egy magánrepülő…?

#cannes2017 #cannes #filmfestival

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Aztán megmutatta, hogy van neki Dior pólója is.

Good morning #cannes #cannes2017

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A kötelező, naplementében pörgös videó sem maradhatott el, amihez drámai zenét választott Vajna Tímea:

#sunset #dance #dior #cannes #cannes2017 #port

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Sztárokkal pózolós, szelfizős. Ő ott Billy Zane, a gonosz pasi a Titanicból.

#billyzane #cannes #hfpa #hfpaparty

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Tímea és Andy régen látták már egymást, de most Cannes-ban végre találkozhattak“…A legjobb érzés számomra az, hogy Andy engem helyezett az előtérbe, engedi, hogy tanuljak, és azon van ő is, hogy minél jobban érvényesülhessek. Ez az egymás iránti szeretet legfelsőbb szintje” –áradozott Tímea, aki a nyár második felét férjével tölti majd. Cannes-ban egyébként Tímea szülei is ott vannak. A papa a Blikknek azt mondta, hogy Tímea már 21 évesen is rajongással nézte a Dior- és Gucci-szalonokat. Csak akkor még nem telt rá, hogy bemenjen shoppingolni. Óóóóóóó

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top