TV-sztárok

Nagy a boldogság Vajnáéknál, újra egyesült a család

Exkluzív helyszínen egyesült újra a Vajna család. Cannes-ban kiderült az is, hogy Vajna Timit már kislányként is lenyűgözték a luxusmárkák kirakatai.

Vajna Timi amerikai állampolgárságot szeretne, ezért évente legalább 6 hónapot az az Egyesült Államokban kell töltenie. Emiatt hónapokkal ezelőtt el is utazott a tengeren túlra, ahol a férjétől távol tölti a mindennapjait. De most végre újra találkoztak, nem is akárhol, a Cannes-i filmfesztiválon.

“Nagyon örülök, hogy Andy elenged, és bízik bennem. Nagyon szeretem őt, egyszerre vagyunk szerelmesek, és ugyanakkor nagyon tiszteljük egymást. A legjobb érzés számomra az, hogy Andy engem helyezett az előtérbe, engedi, hogy tanuljak, és azon van ő is, hogy minél jobban érvényesülhessek. Ez az egymás iránti szeretet legfelsőbb szintje” – mondta Vajna Tímea. A férje Andy Vajna elárulta azt is, hogy a nyár második felét vagy Magyarországon, vagy valahol Európában, de mindenképpen együtt töltik majd.

Azzal, hogy Amerikába utazott, Vajna Timi nemcsak a férjétől, hanem a szüleitől is elszakadt. Most azonban velük is találkozott. Az apukája elárulta, hogy sok évvel ezelőtt már voltak együtt Cannes-ban. “Timivel 21 évvel ezelőtt voltunk itt nyaralni. Emlékszem, milyen rajongással nézte már akkor a Dior- és a Gucci-szalonokat, igaz, akkor még csak kívülről ” – meséli Palácsik Zoltán, Vajna Timi apukája a Blikknek.

#sunset #dance #dior #cannes #cannes2017 #port

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top