TV-sztárok

Daganatos betegségéről beszélt Peller Mariann

Peller Mariann a daganatos betegségéről mesélt, és arról, miként akarta megvédeni tinikorában minden rossztól a szeretteit.

Peller Mariann arról mesélt, hogyan tapasztalta meg a gondolat teremtő erejét, a dolog nem volt éppen kellemes, hiszen egy daganatos pajzsmirigybetegség társult hozzá.

“Egy időben, tizenéves koromban sokat imádkoztam úgy, hogy inkább nekem legyen bármilyen komolyabb megbetegedésem, de a szüleim, családom és azok az emberek, akik fontosak nekem, maradjanak egészségesek. Aztán 16 éves koromban kiderült, hogy pajzsmirigydaganatom lett… Szerencsére nem rosszindulatú, hanem jóindulatú, de ott tanultam meg azt az alaptételt, hogy ne kívánjunk ilyet magunknak – mondta Peller Mariann a Borsnak, majd beszélt arról az egységről is, amiben ő hisz: – Szerintem a hit olyan, mint egy ujjlenyomat, tehát mindenkinél teljesen más. Az én hitem szerint ember és Isten egy és ugyanaz. Isten bennünk van, mi pedig általa vagyunk. Az egész egy nagy egység. 

Ezért lett daganatos betegsége Peller Mariannak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top