TV-sztárok

Pápai Joci Sokat köszönhet a hátországnak

Pápai Joci számára is nagyon fontos a szerető családi háttér és a hely, ahol ez várja, a szülővárosa, Tata. Az énekes most egy kicsit betekintést engedett a magánéletébe.

Anita 15 éve tart ki Pápai Joci mellett jóban és rosszban, a lehető legjobb hátországot teremti eg férjének, aki az Eurovíziós Dalfesztiválon elért nyolcadik helyével a zsebé­ben boldogan tért haza szülővárosába, Tatára, a családjához.

“Minden tóparti padhoz fűz valami emlék, de természetesen a legtöbb Anitához. Sokat randiztunk itt. Nem volt pénzünk, így vettünk egy csomag szotyit meg valami üdítőt. Itt ültünk, beszélgettünk a várban és a parton, a nagy platánfa mellett” – mesélte a Blikknek Pápai Joci, amikor megmutatta szülővárosát és a házat, ami menedéket nyújt a számára. A felesége mellett persze a két gyermeke, Hanna és Zalán is nagyon fontosak a számára. Büszkén újságolta, hogy szerinte a fiából zenész lesz, de persze ő nem akar semmit erőltetni.

Pápai Joci és családja: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top