TV-sztárok

Onyutha Judit képernyős állás nélkül maradt

Perre megy az ATV ellen, és a Fő az egészség vezetését sem vállalta el Onyutha Judit, írja a Bors.

Eddig úgy tudtuk, hogy Onyutha Judit nem időjósként, hanem a Fő az egészség műsorvezetőjeként ott marad az ATV-nél, de a Bors most azt írja, hogy ezt a munkát sem vállalta el, sőt ezt a műsor producere egy másik napilapból tudta meg, azaz Onyutha nem személyesen közölte vele a távozását. 

Az időjós anno azt mondta, hogy a ki­rúgásakor más állásajánlattal nem keresték meg, de az ATV programigazgatója ennek ellenkezőjét állította a Borsnak még május 11-én: “Az ATV részéről valóban nincs elvi kifogás az ellen, hogy továbbra is Onyutha Judit vezesse a Fő az egészség! című mű­sort” – mondta, de mint kiderült, akkor még nem lehetett tudni, hogy Onyutha él-e ezzel a lehetőséggel, és csak később derült ki, hogy nem kell neki az egészségma­gazinos munkája sem. A Bors úgy tudja, hogy a hírt a műsor producere is a la­pokból tudta meg, és azt írják, hogy a munkáltató és Judit között megszűnt minden kapcsolat. 

Onyutha Judit képernyős állás nélkül maradt

A lap megjegyzi, hogy Onyutha az időjósi munka megszűnése miatt munkaügyi bíróságra fog menni, a pereskedés oka az, hogy Judit szerint nem voltak vele korrektek, és hogy a helyére került Gaál Noémi miatt vesztette el a munkáját. Judit többször is utalt rá, hogy szerinte Noémi fúrhatta őt ki az állásából, amit Gaál kedvese, Maloveczky Miklós műsorvezető kategorikusan cáfolt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top