TV-sztárok

Íme Kasszás Erzsi igazi párja! – így képzeltétek?

Habár azt már régóta tudjuk, hogy Kasszás Erzsinek mindene a munka, azért az őt megformáló színésznőnek van magánélete. Párjával nemrég a fővárosi állatkertben robbantották a cukiságbombát.

Két kisbárányt fogadott örökbe Balázs Andrea, akit reklámszerepe miatt manapság mindenki csak Kasszás Erzsiként emleget. A színésznő párjával együtt lett a két pihe-puha gyapjúgombóc nevelőszülője.

Íme Kasszás Erzsi igazi párja!

Első közös kép Kasszás Erzsiről és párjáról

A két csöppség, Panda és Pihe élete nem indult könnyen: édesanyjuk ugyanis belehalt a szülésbe, ezért is volt szükség arra, hogy a Fővárosi Állat- és Növénykert szakemberei vegyék őket kezelésbe. És akkor jöttek Kasszás Erzsiék.

Íme Kasszás Erzsi igazi párja!

Andrea és kedvese egy szempillantás alatt beleszeretett a csöppségekbe, így nem volt kérdés, hogy örökbe fogadják őket. Mi pedig örülhetünk, hiszen az örökbefogadás kapcsán kiderült az is, hogy néz ki a férfi, aki Kasszás Erzsivel kötötte össze az életét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top