TV-sztárok

Anyja ékszerével jegyzi el kedvesét Harry herceg – fotó

Nem akárkinek a tiarájából készül az a gyűrű, amely a lánykérés után Meghan Markle ujján csillog majd. Harry herceg néhai édesanyja egyik kedvenc ékszerét alakíttatja át eljegyzési gyűrűvé.

Harry herceg már Erzsébet királynő áldását is megkapta, hogy feleségül vegye Meghan Markle színésznőt. Bármilyen furcsán is hangzik, még 2017-ben is kell a nagymama áldása, ugyanis Meghan egyszer már volt házas. Brit lapok most arról cikkeznek, hogy Harry herceg – aki barátnőjével vett részt hétvégén a Pippa Middleton esküvője utáni fogadáson – néhai édesanyja, Diana hercegnő tiarájából készíttette el Meghan számára az eljegyzési gyűrűt.

Getty Images
Getty Images

A Daily Star értesülései szerint Harry herceg azokat a smaragdokat is szeretné felhasználni a gyűrűhöz, amelyek egy igazán különleges nyakláncból származnak. Ezt a nyakláncot Károly herceg 1983-ban ajándékozta Dianának a családi ékszergyűjteményből. Az ékszert csak “Cambridge Smaragdjának” hívják a Windsorok. Diana szinte mindig nyakláncként viselte, kivéve 1988-ban, amikor fejdíszként vette fel. Ebből és a néhai hercegnő egyik tiarájából készül Meghan gyűrűje.

Getty Images/Anwar Hussein
Getty Images/Anwar Hussein

Diana egykori jegygyűrűjét már nem tudja használni a herceg, az ugyanis sógornője, Katalin ujját díszíti.

Getty Images
Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top