TV-sztárok

Puskás Peti: “Radics Giginek nem lesz könnyű dolga”

Múlt héten kiderült, Radics Gigi váltja majd Tóth Gabit az X-Faktor mentori székében. Az új mentort pedig nemcsak az énekeseknek, de a mentortársaknak is szokniuk kell.

Ahogy arról múlt héten írtunk, a ByeAlex, Puskás Peti, Gáspár Laci alkotta trió mellett a negyedik X-Faktor-mentor ismét egy énekesnő lesz: Radics Gigi. Kiderült, az, hogy a megüresedett mentori székbe nőt vagy férfit választanak-e az X-Faktor készítői, egy percig sem volt kérdés, ennek ellenére a mentor neme nem volt első számú szempont.

Sokkal kiemeltebb szerepet kap az, hogy hogyan jön ki a mentortársaival, és mennyire kommunikatív, és hogyan tudja átadni a tapasztalatait és a tudását a leendő versenyzőknek” – árulta el a producer, Schiwert Takács László.

Puskás Peti: “Radics Giginek nem lesz könnyű dolga

Radics Gigivel kapcsolatban Puskás Peti azt mondta nemrég, az énekesnőnek nem lesz könnyű dolga, ha feledtetni akarja Tóth Gabi teljesítményét. “Ő az ilyen műsorok non plus ultrája” – jelentette ki Puskás Peti a Borsnak, majd hozzátette, Gabi csodálatosan érzékeny, jó humorú, okos, értelmes. “El se tudtam képzelni, ki vehetne helyette részt a műsorban úgy, hogy minden tulajdonságnak megfelel, amit most elmondtam.”

Olvass még többet Radics Gigiről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top