TV-sztárok

Hihetetlen: Pápai Jocit új mellekkel várta itthon felesége

Pápai Joci két hetet töltött el Kijevben családja nélkül, és az Eurovíziós Dalfesztivál döntője után már hajnalban repülőre ült, hogy újra együtt lehessenek.

Hatalmas küzdelemben, huszonhat induló közül lett nyolcadik Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztivál vasárnapi döntőjén Origo című dalával. Az énekes a kijevi út megpróbáltatásairól és egy különleges meglepetésről mesélt a Borsnak.

Joci úgy érzi, nincs mit szégyellni a nyolcadik helyen. “Én egy vidéki cigány gyerekként megálmodtam, és egy szál gitárral megírtam a dalomat, mindenféle segítség nélkül, ami megállta a helyét Európa legnagyobb és legkomolyabb csapataival szemben” – mondja.

Egy nem várt problémával is szembe kellett néznie Kijevben. “Kint nem találtam kedvemre való ételt, és nagyon sóvárgok már a jó hazai után, úgyhogy kolbásszal vártak [itthon]. Kint is a megszokott ízeket kerestem, de csak a gyorséttermekben és pizzériákban találtam olyasmit, ami egy kicsit is ismerős, de az sem volt az igazi” – árulta el Joci, hogy a Dal nyerteseként sincs mindenhol kolbászból a kerítés.

Az énekes még sosem volt ilyen hosszan távol családjától, így érthető, hogy a műsor után egyből a reptér felé vette az irányt. És hogy otthon mi várta? “Maga a boldogság. A feleségemmel tíz percen át csókolóztam az udvaron, ahogy hazaértem. Ez vasárnap reggel kilenckor volt, a gyerekek még aludtak. Befeküdtem a fiam mellé, és délutánig fel sem ébredtem. Utána az egész napot a családdal töltöttem, együtt sétáltunk a Tatai-tó partján.”

Hihetetlen: Pápai Jocit új mellekkel várta itthon felesége

Felesége, Anita pedig mellnagyobbító műtéten esett át, míg férje távol volt. “Ő akarta ezt a változást, nekem tökéletesen megfelelt eredeti állapotában is. Régóta vágyott rá, és mondtam neki, hogy ha ennyire szeretné, akkor csináltassa meg. Ő úgy döntött, hogy megműtteti magát, én pedig természetesen támogattam ebben. Hiszen ez alap.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top