Hihetetlen: Pápai Jocit új mellekkel várta itthon felesége

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Pápai Joci két hetet töltött el Kijevben családja nélkül, és az Eurovíziós Dalfesztivál döntője után már hajnalban repülőre ült, hogy újra együtt lehessenek.
2017. 05. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Hatalmas küzdelemben, huszonhat induló közül lett nyolcadik Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztivál vasárnapi döntőjén Origo című dalával. Az énekes a kijevi út megpróbáltatásairól és egy különleges meglepetésről mesélt a Borsnak.

Joci úgy érzi, nincs mit szégyellni a nyolcadik helyen. „Én egy vidéki cigány gyerekként megálmodtam, és egy szál gitárral megírtam a dalomat, mindenféle segítség nélkül, ami megállta a helyét Európa legnagyobb és legkomolyabb csapataival szemben” – mondja.

Egy nem várt problémával is szembe kellett néznie Kijevben. „Kint nem találtam kedvemre való ételt, és nagyon sóvárgok már a jó hazai után, úgyhogy kolbásszal vártak [itthon]. Kint is a megszokott ízeket kerestem, de csak a gyorséttermekben és pizzériákban találtam olyasmit, ami egy kicsit is ismerős, de az sem volt az igazi” – árulta el Joci, hogy a Dal nyerteseként sincs mindenhol kolbászból a kerítés.

Az énekes még sosem volt ilyen hosszan távol családjától, így érthető, hogy a műsor után egyből a reptér felé vette az irányt. És hogy otthon mi várta? „Maga a boldogság. A feleségemmel tíz percen át csókolóztam az udvaron, ahogy hazaértem. Ez vasárnap reggel kilenckor volt, a gyerekek még aludtak. Befeküdtem a fiam mellé, és délutánig fel sem ébredtem. Utána az egész napot a családdal töltöttem, együtt sétáltunk a Tatai-tó partján.”

Hihetetlen: Pápai Jocit új mellekkel várta itthon felesége

Felesége, Anita pedig mellnagyobbító műtéten esett át, míg férje távol volt. „Ő akarta ezt a változást, nekem tökéletesen megfelelt eredeti állapotában is. Régóta vágyott rá, és mondtam neki, hogy ha ennyire szeretné, akkor csináltassa meg. Ő úgy döntött, hogy megműtteti magát, én pedig természetesen támogattam ebben. Hiszen ez alap.”

 

Címkék: Pápai Joci
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus