TV-sztárok

Hibázott a NAV? Minden Eveliné a Gáspár-családban

Nagyszabású házkutatást tartott az adóhatóság Győzikééknél egy hónapja. A showman most fellebbez, szerinte lánya, Evelin értékeit tévesen foglalta le a hatóság.

Nehéz elfelejteni, ahogy Győzike elmesélte házkutatásának történetét áprilisban. A családot fegyveres kommandósok ébresztették, akik a ház minden sarkát átkutatták, még a függönyök mögé is benéztek. “Ezzel egy időben Evelinnél, anyósomnál, sógornőmnél, a testvéremnél, illetve a sofőrömnél is jártak, az ő otthonát is feltúrták” – mondta Gáspár Győző.

Hibázott a NAV? Minden Eveliné a Gáspár-családban

Az adóhatóság ékszereket is lefoglalt az akció során, Győző pedig állítja, azok lánya, Evelin tulajdonát képezik. “Édesanyám még életében kérte meg Bea testvérét, Csillát, hogy őrizze meg az ékszereket. A mi házunkba mindig nagy tömeg volt a forgatások miatt, anyám pedig nem akarta, hogy valaki ellopja az ékszereket. Nem azért, mert hú de mennyit ér, hanem mert Evelinnek szánta. Írt is róla egy papírt, még 2012-ben, hogy minden ékszert az unokájára hagy, és kikötötte, hogy Evelinke ezeket viselje az esküvőjén. Ott van köztük nagyanyám gyűrűje is. Az is a lányom tulajdona, a NAV pedig elvette tőle” – mesélte a Blikknek Győző.

Győzike és ügyvédje ezért panasszal élnek az akció ellen. Az ügyvéd szavaiból az is kiderült, hogy a ház, ahol a Gáspár-család él, szintén Evelin tulajdona. Szülei és húga úgynevezett szívességi lakáshasználattal élnek ott, ezért Gáspárék álláspontja szerint minden innen lefoglalt tárgy Evelin tulajdona, ezért az egész eljárás jogszerűségét megkérdőjelezik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top